Pozovite nas! / Call Today!

+381 (0)11.266.11.83

Naše usluge

Delatnost firme su usluge u domenu konsaltinga, projektovanje enterijera i eksterijera, inženjering, izvođenje radova u građevinarstvu, isporuka i servisiranje opreme i zastupanje firmi proizvođača građevinskih materijala.

Opširnije O nama...

Politika kvaliteta

Politika kvaliteta daje okvir preduzeću SAMEX GROUP za stalno održavanje i unapređivanje nivoa kvaliteta i poslovanja, sa ciljem postizanja vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga i punu usaglašenost sa zakonskim propisima.

Politika kvaliteta...

Naše reference

Kao pouzdan partner sa internacionalnim iskustvom, lako prilagodljiv na raznovrsne zahteve tržišta i fleksibilan, SAMEX GROUP uspešno sarađuje sa domaćim i stranim partnerima.

Pogledajte našu referent listu...

Datum kreiranja ponedeljak, 17 decembar 2012 16:14

Po veoma lošim vremenskim uslovima Samex Group je pristupio izvođenju radova na pokretnoj kamionskoj rampi i korišćenjem savremenih vezivnih materijala uspešno privodi radove kraju u roku i kvalitetu.

  • tab1    Izgradnja mosta-nadvožnjaka

  • tab2

    "Za grube građevinske radove i stavljanje porodične kuće pod krov cena varira od 150 do 170 evra po kvadratnom metru u šta ne ulaze priključci, nadoknada za građevinsko zemljište, papirologija....
    U slučaju sistema 'ključ u ruke', gde u računicu ulaze priključci, instalacije, fasada i enterijer, prosek je između 370 i 470 evra po kvadratnom metru, što zavisi od kvaliteta materijala koji se ugrađuje...."

ISO standardi

9001
14001 OHSAS
18001

certop

ISO 50001

logo Sertifikat 50001 srp

PRONAĐITE NAS / FIND US

Novo na twitter-u

Opremeljeni apartmani na prodaju...lokacija Kopaonik.

by Samex Group

Postavljanje kamena na tribinama stadiona Tasmajdan!!!

by Samex Group

Pošaljite nam poruku